Wikipedia:Anmodning om botassistance: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 125:
=== Omdirigeringer af (eller som minimum en liste over) artikler, der starter med Den/Det, men hvor artikelnavnet uden Den/Det er rødt ===
Som et eksempel har jeg lige oprettet en omdirigering fra [[lilletyske løsning]] til [[Den lilletyske løsning]]. Der har historisk hersket en vis usikkerhed omkring hvorvidt/hvornår Den/Det skal inkluderes i artikelnavnet, og uanset hvad der blev besluttet er der 100% masser af artikler hvor det ikke er blevet enforced. Det er måske for risikabelt at få en bot til blindt at omdirigere alt, så måske det ville være smartere hvis vi i første omgang kunne få en liste over de udeståender vi har? --[[Bruger:Metalindustrien|Metalindustrien A/S]] <small>(tidligere Lhademmor)</small> 31. mar 2020, 08:07 (CEST)
: Tak for indsatsen på området. Jeg synes dog, at vi burde træffe en beslutning om hvorvidt Den/Det/De skal medtages eller ej og så flytte alle artikler, der afviger fra den beslutning.
: For mig at se er der uenighed om hvad det rigtige er og derfor er der også en række artikler, der står forskelligt.
: Jeg synes derfor, at vi bør starte med en liste over artikler så vi kan se hvor mange det drejer sig om. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] ([[Brugerdiskussion:MGA73|diskussion]]) 2. apr 2020, 22:58 (CEST)
 
=== Konkluderede flytteforslag ===