Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Problemer med Velkommen på udenlandsk

Jeg har i det sidste stykke tid oplevet at få en alarm om at der er indsat en Velkommen-skabelon på min brugerside på lettisk- og pashtunsk-Wikipedia. Jeg fatter ikke nogen af sprogene (har oversat teksten vha. GoogleTranslate), og har aldrig redigeret på andet end da, en, fr, it, og sv wiki samt wikidata. Kan nogen give en forklaring på dette? Er min konto på en eller anden måde blevet hacket eller hvordan?

Links til de to omtalte brugersider:

Mvh. --Hofkas (diskussion) 13. dec 2017, 14:03 (CET)

@Hofkas:Du skal ikke være bange. Det er bare en bot, der automatisk indsætter en velkomst-skabelon på adskillige wikier. Bl. a. fransk Wikipedia, Metawiki osv. Dette gælder for alle nye brugere på disse ovenstående wikier. Både automatisk-oprettet og nye brugere. Mvh EeveeSylveon 13. dec 2017, 14:07 (CET)
@EeveeSylveon:Ok, tak. Men det er da lidt fjollet at auto oprette sådanne brugersider!!! --Hofkas (diskussion) 13. dec 2017, 14:11 (CET)
Citat slut (min understregning). Sidenhen er også Hjælp:Opslagstavle og Hjælp:Teknisk forum kommet til. --Madglad (diskussion) 13. dec 2017, 14:45 (CET)
Jeg kender godt ovennævnte sider, men var lidt panikket over om der skulle nogle mere drastiske tiltag til fra en admin. Heldivis var det kun en banalitet, men det kunne jeg jo ikke vide. Mvh. --Hofkas (diskussion) 13. dec 2017, 15:08 (CET)
Der er kommet forklaring i dette indlæg: Wikidata:Project chat#Wikidata edits trigger new user message bot edits at sister wikis
Hvis man ændre i et emne, som har søsterlink til projekter, så bliver du oprettet som bruger på dem og får en velkomsthilsen. Det bliver nok rettet. Der er en oprettet nogle sager på det: Phab:T186945 .--Steen Th (diskussion) 12. feb 2018, 17:02 (CET)