Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Akevitt-talen

Augst måneds fokus om gamle artikler har kastet en række sammenskrivningsforslag af sig. Bruger:PHE77 har foreslået at Akevitt-talen indskrives i Per Sandberg, som holdt den. Toxophilus (diskussion) 17. aug 2020, 07:49 (CEST)

  • Slet Sammenskriv - Det er svært at se, hvorfor talen skulle være så interessant, at den kan bære sin egen artikel. Det gør den vist ikke engang på norsk. en sletning er fin for mig. Toxophilus (diskussion) 17. aug 2020, 07:49 (CEST)
  • Slet - Politikeren holdt en tale den 12. december 2006, hvor han havde fået et par akvavitter, og artiklen blev oprettet fire dage efter. Det var sikkert interessant for 14 år siden, men det er vanskeligt at se relevansen af opslaget i dag. Episoden har ikke en selvstændig artikel på de norske Wikier, og omtales ikke i de norske artikler omn politikeren, som ellers er forholdsvis detaljerede. Der er heller ikke meden omtale på internettet af episoden. Vi skal være tilbageholdende med at skrive ligegyldige anekdoter ind i politikerbiografierne, og har anekdoten ikke defineret den pågældende politiker, er der ingen grund til at skrive den ind. --Pugilist (diskussion) 17. aug 2020, 10:48 (CEST)
  • Slet - Enig med Pugilist. Jeg burde have oprettet et sletteforslag i stedet. Talen har ikke haft nogen egentlig betydning for personens politiske karriere. Det er en forældet historie fra tabloidpressen, der ingen relevans har i encyklopædisk sammenhæng. PHE77 (diskussion) 17. aug 2020, 17:01 (CEST)
Konklusion:
Opbakning til sletning og ikke sammenskrivning. Selvom det ikke er diskuteret på WP:Slet slettes, da diskussionen har været offentlig, og da det er forholdvist udramatisk. --Pugilist (diskussion) 24. aug 2020, 13:47 (CEST)