Wikipedia:Sletningsforslag/华南师范大学附属中学南海实验高级中学

Jeg foreslår sletning af 华南师范大学附属中学南海实验高级中学. Der er en todelt begrundelse:

  1. Indholdet er intetsigende. Der oprettelseår, navnet på rektor og en uforståelig forklaring af skolens navn (på den dansksprogede Wikipedia må man forvente at en forklaring af hvad et navn betyder, er skrevet på dansk), men derudover ingen beskrivelse af skolen overhovedet.
  2. Notabiliteten er svag fordi vi intet har om det kinesiske uddannelsessystem i øvrigt, og et enkelt gymnasium i en by med 6 millioner indbyggere er ikke et relevant sted at starte. Der er ingen artikler hvorfra det er rimeligt at linke til 华南师范大学附属中学南海实验高级中学. Wikipedia:Kriterier for artikler siger: "Er Wikipedias artikler nået til det "detaljeringsniveau"? Er alle eller de fleste "overordnede" artikler skrevet? I eksemplet med pizzeriaer: Der bør nok være en artikel om pizza, pizzeriaer, pizzavarianter, typer af pizzeriaer osv., inden man begynder at skrive om et specifikt pizzeria." Denne artikels emne er for detaljeret til vores nuværende niveau. Mvh. Kartebolle (diskussion) 4. sep 2016, 16:23 (CEST)
  • Slet – pga. dårligt indhold kombineret med svag notabilitet. Mvh. Kartebolle (diskussion) 4. sep 2016, 16:23 (CEST)
  •  Kommentar: Hvis denne skole vitterligt er et gymnasium, er den lige så notabel som danske gymnasier, da notabilitet ikke kender landegrænser. I samme norm står også, at artikler om portugisiske havnebyer, indiske ministre og canadiske fagforbund er lige så velkomne som de tilsvarende i Danmark. Desuden er folkeskoler tilsyneladende også notable, så der er ingen logik i, at et gymnasium (hvis det er et gymnasium) ikke skulle være det.
    - Sarrus (db) d. 4. sep 2016, 16:29 (CEST)
  • Slet – Enig med Kartebolle, der kommer næppe nogen sinde links fra andre artikler, og i øvrigt er det knap nok en artikel. Svært også at se hvem (ud over forfatteren) der skulle udvide den. Mest mærkeligt dog at forfatteren ikke har forsøgt at beskrive hvorfor dette gymnasium kunne være af intersse? Er der nogen kendte (eller noget kendt) der kommer derfra? --Honymand (diskussion) 4. sep 2016, 16:33 (CEST)
  •  Kommentar Formalia: Artiklen er oprettet af Bruger:伊藤真一. --Madglad (diskussion) 4. sep 2016, 16:37 (CEST)
  • Slet Maskinoversat crosswikispam skal hurtigslettes. Ingen grund til at spilde tid på at rette det til. I øvrigt nægter jeg at tro på at der er tale om en "high school", dette må stamme fra maskinoversættelsen. --Madglad (diskussion) 4. sep 2016, 16:57 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning.--Pugilist (diskussion) 10. okt 2016, 12:07 (CEST)