Wikipedia:Sletningsforslag/DK Turné-Teater

DK Turné-Teater er en dansk teatergruppe bestående af tre kendte skuespillere. Bruger:JetteGP har oprettet og Bruger:Sorenhk satte notabilitet på, som forsvandt igen... Bruger:DenBlaaElg genindsatte den med kommentaren genindsætter {{notabilitet}}, der forsvandt på mystisk vis. Der er ingen kilder. En specifik søgning på "DK Turné-Teater" giver under 200 hits. Sproget er lidt reklamerende. Toxophilus (diskussion) 1. okt 2020, 14:23 (CEST)

  • Slet - virker som reklame, og google har ikke overbevist mig om, at de har skabt omtale nok til en artikel. Toxophilus (diskussion) 1. okt 2020, 14:23 (CEST)
  • Behold Så vidt jeg kan vurdere er det et teater/projekt tegnet af Flemming Jensen, at hjemmesiden så er ret intetsigende er da et problem, Som navnet antyder må der være tale om et rejsende teater. Fra deres repertoire, er jeg faldet over deres opsætning af Jorden Rundt På 80 Dage, der har en fin anmeldelse i Jyllands-Posten. Herudover vurderer jeg at kræfterne bag, forsøger at bevare en dansk tradition for revy, og dermed vigtig dansk kultur. Uanset om det er Flemming Jensens projekt finder jeg det væsentligt, og derfor bør det fortsat overlades til fællesskabet at forbedre denne artikel. --Kim Bach (diskussion) 26. okt 2020, 17:22 (CET)
  • Behold - Enig med Kim; 10 år på bagen, så det er ikke en døgnflue; oprettet af prominente teaterfolk. - Nico (diskussion) 3. nov 2020, 17:10 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. --Pugilist (diskussion) 4. nov 2020, 22:58 (CET)