Wikipedia:Sletningsforslag/Jordbrugsøkonomi

Jordbrugsøkonomi er en type uddannelse. En IP-bruger har oprettet. Vi har rigtigt mange artikler om forskellige uddannelser foskellige steder i landet. Fælles for dem er det dog, mange af dem ofte skifter navn, opbygning osv. Det kan være et stort arbejde at holde opdateret hele tiden. Derudover mener jeg, at det er mere relevant at beskrive de stillinger, som man kan besidde efter endt uddannelse. Heri kan man beskrives, hvilken uddannelse der er relevant. Uddannelsen kan i aritklerne om de enkelte uddannelsesinstitutioner. Den bemeldte uddannelse er vist mere et begreb end en specifik uddannelse på et bestemt universitet, men er det en type uddannelse, som bliver omtalt andre steder end på KU, hvor det kan læses? Toxophilus (diskussion) 1. sep 2020, 11:58 (CEST)

  • Slet - vi skal ikke have artikler om alle typer uddannelser. Den er ikke stor eller relevant nok til en selvstændig artikel. Toxophilus (diskussion) 1. sep 2020, 11:58 (CEST)
  • Behold - Artiklen er på sit nuværende stade ikke særlig informativ, men emnet mener jeg bestemt er notabelt, hvad enten man opfatter det som navnet på en konkret dansk uddannelse eller mere bredt som betegnelsen for et område. Vi har i forvejen artikler om f.eks. uddannelsesøkonomi, sundhedsøkonomi og resurseøkonomi, og jordbrugsøkonomi kan opfattes som på linje hermed. Den nuværende tekst lægger dog mere op til at opfatte artiklen som paralllel til f.eks. Cand.scient.oecon., som i mine øjne også er en meget relevant artikel. Økonom (diskussion) 1. sep 2020, 18:56 (CEST)
  • Behold (svagt ?) - En meget kort artikel pt. som jeg dog skønner har potentiale for forbedring. Første gang jeg umiddelbart støder på betegnelsen "jordbrugsøkonomi", er i tilknytning til landbrugsudstillingen i 1888 (men betegnelsen kan sagtens have været anvendt tidligere end det). Ellers som Økonom. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 2. sep 2020, 01:04 (CEST)
Konklusion:
Klart flertal for at beholde. --|EPO| COM: 9. sep 2020, 08:13 (CEST)