Wikipedia:Sletningsforslag/Nyt fra Jylland

Nyt fra Jylland er en dansk satireserie på DR2. Bruger:RostockIndustrial har oprettet, Bruger:Rmir2 har sat notabilitet på og skrev på diskussionssiden En ligegyldig dusinserie på en tv-station. Har aldrig hørt om den. Hvilken notabilitet har den? (efterfølgende fjernede RostockIndustrial skabelonen uden forklaring, og Rmir2 genindsatte den). Artiklen mangler infoboks, men sproget er rimeligt og der er lidt kilder. Der er omtale flere steder på bl.a. skraaen, DR (men det er også deres egen produktion) og imdb. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 08:40 (CEST)

  • Behold - Jeg mener at der er relativt lang snor, når det kommer til tv-serier. Vi skal ikke have samme detaljeringsniveau som IMDB, men denne serie er produceret af DR, der medvirker flere kendte navne. Den kunne godt trænge til lidt forbedringer, men når nu den allerede er skrevet, så ser jeg ingen grund til at slette. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 08:40 (CEST)
  • Behold - Som Toxo skriver, er der normalt ret lang snor til tv-serier. Som Rmir2 har jeg heller ikke hørt om serien, men det er ikke noget tungt argument, og jeg ser ingen grund til at slette artiklen. Der er generelt en stor interesse om det, der vises i fjernsynet. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 10:15 (CEST)
  • Behold. Tak for at minde mig om serien, jeg er straks begyndt at se den igen. Jeg undrer mig om forslaget skal tages seriøst, eller om Rmir2 har noget mod DR - jeg synes at Rmir2 plejer at støtte bevarelse af maskinoversatte artikler om sydkoreanske tv-serier, som ingen dansktalende har hørt om. Under alle omstændigheder støtter jeg "den lange snor", som Toxo nævner. Især når der er tale om en dansksproget produktion, vi er trods alt på den dansksprogede Wikipedia. --Madglad (diskussion) 7. sep 2020, 23:20 (CEST)
Konklusion:
Ingen taler for sletning. --Pugilist (diskussion) 16. sep 2020, 10:00 (CEST)