Diskussion:Henrik Prebensen

Sletningsforslag: Henrik Prebensen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
 Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Pugilist påpegede et muligt notabilitetsproblem for Henrik Prebensen. Der er en række andre problemer med artiklen, men disse kan ordnes, alt efter diskussionen ender med. Lad os tage denne diskussion.

Han er ikke professor, hvorfor han ikke er automatisk notabel. Derimod har optrådt en del i medierne som ekspert: fyens.dk, tv2.dk (optræder med samme i Politiken),fyens.dk, dr.dk. --Morten1997 (diskussion) 13. mar 2019, 23:43 (CET)

  •   Slet Den er oprettet af ham selv. Han er muligvis notabel, men da artiklen blot er et CV og en litteraturliste er det ingen skade at slette. Der er ingen, der har orket at rette artiklen op og redegøre for notabiliteten, ikke en gang artiklens opretter. Pugilist (diskussion) 14. mar 2019, 08:08 (CET)
  •   Slet - Jeg mener ikke han endnu har opnået at blive notabel. --Kjeldjoh (diskussion) 14. mar 2019, 12:01 (CET)
  •   Slet - Ingen af de angivne meritter angiver notabilitet. --Morten1997 (diskussion) 14. mar 2019, 22:24 (CET)
  •   Slet - Som Pugilist. Jeg vil ikke absolut afvise, at han kunne være notabel, men jeg ser mest nævnt en række bestyrelses- eller næstformandsposter - ingen formandsposter for en landsdækkende organisation/sammenslutning, der kunne have gjort ham mere selvskrevet notabel. Litteraturlisten er lang, og ser imponerende ud, men det ser mest ud til at være artikler - ikke egentlige selvstændige værker. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 14. mar 2019, 22:42 (CET)
 Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 25. mar 2019, 08:08 (CET)
Tilbage til siden »Henrik Prebensen«.