Diskussion:Plejehjemmet Langenæsbo

Sletningsforslag: Plejehjemmet Langenæsbo

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Plejehjemmet Langenæsbo har stået med notabilitetsskabelon siden 2016. Lad os få afklaret notabiliteten. De har tilsyneladende haft et stort morfinforbrug, men ellers giver google ikke mange hits. Toxophilus (diskussion) 11. jun 2019, 14:22 (CEST)

  •   Slet - Vi har ikke mange artikler om plejerhjem, så jeg antager at der skal være nogle specielle forhold eller stor omtale, før man kan forsvare en artikel. Det mener jeg ikke at dette sted har. Jeg lader mig dog gerne overbevise om det modsatte. Toxophilus (diskussion) 11. jun 2019, 14:22 (CEST)
  •   Slet - Jeg kan ikke se relevansen. Et plejehjem er svært at gøre notabelt hvis ikke selve bygningen eller dem fleste af beboerne er notable. --Jørgen (diskussion) 11. jun 2019, 14:25 (CEST)
  •   Sammenskriv - Emnet kan nok ikke bære en selvstændig artikel, men det kan sammenskrives med Langenæsbo som det er tilknyttet. --Kjeldjoh (diskussion) 11. jun 2019, 15:33 (CEST)
  •   Behold - Emnet kan have lokalhistorisk interesse. Drlectin (diskussion) 11. jun 2019, 15:47 (CEST)
 Konklusion:
Artiklen er flyttet til Langenæsbo over en redirect. Bemærk at denne artikel ikke holder kilder der godtgøre notabilitet. mvh Tøndemageren (diskussion) 1. jul 2019, 14:06 (CEST)
  Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
  Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tilbage til siden »Plejehjemmet Langenæsbo«.