Diskussion:Simon&Simon

Seneste indlæg: for 8 år siden af Knud Winckelmann

Sletningsforslag: Simon&Simon

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Simon&Simon er to forretningspartnere, de har lavet nogle natklubber. Bruger:Meberg1234 har oprettet, Bruger:Madglad satte reklame og notabilitet på, og skabelonerne er forsvundet igen to gange men undertegnede og Bruger:DenBlaaElg genindsatte dem. Lad os få afklaret om artiklen skal beholdes. Toxophilus (diskussion) 20. okt 2020, 14:24 (CEST)

  •   Slet - skamløse reklame, og brugeren respekterer heller ikke, at der bliver sat spørgsmålstegn ved notabiliteten. Der er omtale, men det er mest sensationsnyheder, og artiklens stil er lige sådan. Toxophilus (diskussion) 20. okt 2020, 14:24 (CEST)
  •   Slet. Ligegyldig selvpromovering af erhvervsfolk med begrænset encyklopædisk interesse. --Madglad (diskussion) 26. okt 2020, 15:55 (CET)
  •   Slet - Jeg ser ikke at denne artikel opfylder WP:KA.--Kjeldjoh (diskussion) 29. okt 2020, 11:44 (CET)
 Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 29. okt 2020, 11:46 (CET)

Der er nogle som mener at dette er en reklame. Det er det ikke. Lad venligst være med at skrive dette i redigeringen, og eller tilføj en kommetar her på diskusionsiden først. Artiklen lever op til kravene om notabilitet og er af almen interesse.(Skrev Meberg1234 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvor jeg vil være tilbøjelig til at mene at notabiliteten er i orden, så finder jeg selve artiklens formulering ganske reklamerende og sensationel. Den virker ikke som en encyklopædisk artikel, men mere som marketing for deres nuværende aktiviteter.
Andre har så stillet spørgsmålstegn ved notabillteten, så den diskussion skal dog også tages. Derfor bør kvalitetsskabelonerne forblive indtil det ovenstående er afklaret. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 30. maj 2015, 20:28 (CEST)Svar
Tilbage til siden »Simon&Simon«.