Diskussion:TEDxAarhus

Sletningsforslag: TEDxAarhus

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

En IP-bruger har foreslået, at TEDxAarhus' notabilitet kan diskuteres. Lad os da gøre så.

  •   Sammenskriv - Jeg mener fint, at Danmarks (vistnok) eneste TEDx-konference kan have notabilitet, men det vil give mening at indskrive de relevante oplysninger fra artiklen som underafsnit til hovedartiklen TED (organisation), i hvert fald indtil denne er betragteligt længere end den er for nuværende. --Medic (Lindblad) (diskussion) 10. aug 2018, 19:27 (CEST)
  •   Kommentar - Jeg tror, det kan give misforståelse for læsere, hvis TEDxAarhus sammenskrives med TED (organisation), for de to er uafhængige af hinanden og har derfor ikke noget med hinanden at gøre (bortset fra konceptet). Jeg er derfor uenig med dig i, at TED (organisation) er en hovedartikel. Sat på spidsen kan man sige, at to artikler om to uafhængige motorcykelfirmaer jo heller ikke sammenskrives til én artikel, selvom firmaerne har samme koncept (at producere motorcykler). --AnetteM (diskussion) 28. aug 2018, 18:51 (CEST)
  •   Behold - Jeg synes, det er fint at den er har. Den er selvfølgig ikke specielt kendt, men der er jo så mange artikler på Wikipedia, som er endnu mindre kendt. --Biscuit-in-Chief (diskussion) 7. nov 2018, 08:11 (CET)
 Konklusion:
Der er ikke konsensus om at slette artiklen, så derfor beholdes artiklen. Hvis der ønskes en sammenskrivning, kan der oprettes et nyt sammenskrivningsforslag.--Kjeldjoh (diskussion) 8. feb 2019, 14:37 (CET)
Tilbage til siden »TEDxAarhus«.