Diskussion:Thomas Hartmann

Jeg har indsat POV-skabelonen da artiklen tydeligvis er skrevet af en fan, uden hensyntagen til Wikipedias neutralitetspolitik.

Som en sidebemærkning er der nogle lidt underlige formuleringer i artiklen, fx:

"Den 16. september 1996 debuterede Thomas Hartmann for første gang på Cafe Bizzaro på Amager."

Har han debuteret flere gange på denne cafe? Kan man overhovedet debutere flere gange?

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 4. jan 2006 kl. 20:30 (CET)

Diskussion:Kristian Mantzius forklarer Sebastjan om tredobbelt debut ;-) --Palnatoke 4. jan 2006 kl. 20:50 (CET)

Jeg har rettet lidt i den nu. Den skulle være mere neutral. Stavefejl som "onmanshow" er blevet rettet, og en del "I"'er fjernet. Vil mene den er neutral nu, men hvad synes i andre?

Inspiration til start på karriere redigér

To IP-brugere (128.0.73.54 og 77.241.132.81) har rettet i artiklen angående Hartmanns inspiration til at starte karrieren (om Amin Jensen var med til at inspirere). Sidstnævnte hæveder at være kæreste med Hartmann og at oplysningerne derfor skulle være valide nok. Problemet er, at den slags personlig viden ikke er verificerbart for andre, og der er derfor brug for eksterne kilder. Mvh. Toxophilus (diskussion) 14. sep 2018, 09:57 (CEST)

Hvis Thomas Hartmann, som 77.241.132.81 skriver, er træt af at afsnittet ikke er faktuelt korrekt, kan han evt. komme med et dementi på Twitter?--Kjeldjoh (diskussion) 14. sep 2018, 10:12 (CEST)

[redigeringskonflikt

Så for at præcisere - vi har brug for at kunne henvise til en kilde hvori der står at det er forkert. Det betyder ikke at vi ikke tror på Thomas' kæreste (eller Thomas selv for den sags skyld), men det kan være relevant for ham at få det fortalt et eller andet sted (evt. på egen hjemmeside). mvh Tøndemageren (diskussion) 14. sep 2018, 10:17 (CEST)
Der er nu gået knapt en måned, og jeg kan ikke finde kilder på, at det der står i de kilde vi har, skulle være forkert. Så derfor tilbagefører jeg artiklen, så det fremgå at Amin Jensen var med til at inspirere. Det kan slettes igen, hvis der kan henvise til en kilde hvori der står at det er forkert.--Kjeldjoh (diskussion) 8. okt 2018, 15:56 (CEST)

Hej Keld, det er lidt svært med det dér kildedokumentation, når den kilde, der pt. sidder lige ved siden af mig ikke er valid nok. Hvis der er en mailadresse vi kan skrive til for at bekræfte oplysningerne gør vi gerne det (selvom det umiddelbart virker bizart, at man ikke kan få lov til at rette i ukorrekte oplysninger om sig selv, uden først at have twittet eller facebooket omkring det).... Jeg kan virkelig ikke se, hvorfor det gør det mere troværdigt, men hvis det betyder, at I holder op med at rette rettelserne skal han også nok lave et dementi på Twitter....

EDIT: Hej Kjeld. Thomas her. Nu har jeg skrevet på Twitter, at det er rigtigt hvad Trine skriver. Jeg har ikke lyst til at skulle uddybe i et så åbent forum med noget, der, for de fleste, vil ligne en umotiveret tilsvining af Amin Jensen. Han optrådte ganske vist den aften, jeg blev inspireret af Lasses optræden, men inspirerede mig ingenlunde. Tværtimod bekræftede han den skepsis, jeg havde vedrørende stand-up på dansk.

M.v.h. Thomas Hartmann

PS: Tvivler du stadig på validiteten af dette, kan du kontakte mig på thomas@thomashartmann.dk

Tak for svar. Nu har vi en kilde på at det der står på fyens.dk og 1cetera.dk ikke er helt korrekt, og vi kan slette at Amin Jensen var med til at inspirere. --Kjeldjoh (diskussion) 29. okt 2018, 08:16 (CET)
Tilbage til siden »Thomas Hartmann«.