Wikipedia-diskussion:Stilmanual: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
ufravigeligt krav
Linje 115:
::::::: Det er fint at kunne inddrage "Wikipedias grundlov" i en debat, men så bør det gøres korrekt. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] ([[Brugerdiskussion:MGA73|diskussion]]) 24. mar 2020, 21:26 (CET)
::::::::Antager ingenting om dig (fremadrettet, hvis du tror jeg gør det, kan du så ikke skrive på min diskside, så vi kan holde os til emnet?) - men bemærk citatet: "...Det betyder, at man '''skal''' citere [[Wikipedia:Verificerbarhed|verificerbare]]...". Så jo, verificbarheden er en integreret og ufravigelig del af søjle to, der ikke kan "tilsidesættes med henvisning til andre politikker eller konsensus blandt skribenter" for at gen-citere [[WP:V]]. Og igen, dit eksempel med ordet "søjle" er fuldstændig mistimet og en [[fejlslutning|logisk fejlslutning]]. Der er noget [[Erasmus Montanus|erasmusks]] over det, så igen vil jeg henstille til at hæve debatniveauet. Tøndemageren 25. mar 2020, 08:26 (CET)
::::::::: Der var det igen igen... En henstilling! Utroligt!
::::::::: Når jeg skriver som jeg gør, så er det for at gøre det meget tydeligt, at jeg mener, at det er forkert at sige at Verificerbarhed = søjle 2. Som jeg allerede har skrevet flere gange, så er jeg enig i, at verificerbarhed er vigtigt. Jeg har ikke skrevet nogen steder, at jeg mener, at verificerbarhed kan tilsidesættes med henvisning til andre politikker osv. Efter min opfattelse minder det mest af alt om en [[stråmand]] at bringe det ind i debatten (flere gange), og begynde at forklare, at man (jeg?) ikke kan tilsidesætte det krav.
::::::::: Når jeg synes, at det er vigtigt, så er det fordi jeg som jeg har skrevet ovenfor er uenig i at en kvalitetsskabelon skal være gyldig slettegrund. Jeg [https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia-diskussion%3AStilmanual&type=revision&diff=10297668&oldid=10297622 spurgte ovenfor] om vi kunne blive enige om, at man bør sætte en sletteskabelon på før man sletter, men jeg har ikke fået svar. Jeg kan selvfølgelig ikke kræve et svar, men indtil jeg får gode argumenter for andet, så mener jeg, at det korrekte er at sætte en sletteskabelon på og diskutere sletningen. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] ([[Brugerdiskussion:MGA73|diskussion]]) 25. mar 2020, 11:53 (CET)
Tilbage til projektsiden »Stilmanual«.