Content deleted Content added
Linje 148:
Hej BiC. Jeg kan se i [https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Diskussion:Vikingeskib&curid=48767&diff=10176276&oldid=9278523 denne redigering], at du har nedgraderet artiklen om [[Vikingeskib]] fra LA til Start på diskussionssiden. Efter som [[Bruger:Zoizit|Zoizit]] har godkendt den som LA, så mener jeg ikke bare, at man kan nedgradere en artikel uden at tage det op på diskussionssiden først. På selve artikelsiden er den i øvrigt stadig LA, så hvis det er noget teknisk med at få den i "den rette kategori" med start-artikler, så er jeg ikke helt sikker på, at det er den rette måde at gøre det på. Normalt så indsætte man en milepæl nr. 2, hvis en artikel ændrer status, så man stadig kan følge historikken. Mvh. [[Bruger:Toxophilus|Toxophilus]] ([[Brugerdiskussion:Toxophilus|diskussion]]) 17. dec 2019, 07:04 (CET)
:Procedure har været efter bogen jf [[Wikipedia:Udvælgelsesprocedure for lovende artikler#Afudnævnelsesprocedure]]. Det er vigtigt at rette alt, på samme måde som når man udnævner, og så er det god kutyme at nævne det på disk-siden også. Tøndemageren 17. dec 2019, 09:09 (CET)
::{{ping|Tøndemageren}} Det har du da også ret i. Det var jeg ikke opmærksom på. Dog står der i proceduren følgende: "Derefter ''skal'' du på diskussionssiden begrunde, hvorfor artiklen efter din mening ikke er god nok til at blive lovende artikel endnu", så det mangler helt afgjort en forklaring på diskussionssiden. Mvh. [[Bruger:Toxophilus|Toxophilus]] ([[Brugerdiskussion:Toxophilus|diskussion]]) 17. dec 2019, 09:31 (CET)