Wikipedia:Sletningsforslag/Langtved (Volstrup Sogn)

Langtved (Volstrup Sogn) er en bebyggelse i Frederikshavn kommune. En IP-bruger har oprettet og Bruger:Hjart har sat spørgsmålstegn ved notabiliteten. Der er ingen kilder og bebyggelsen er ifølge artiklen "en samling gårde". Emnet er lidt i kategori med to andre verserende sletningsdiskussioner (se Hunstrup og Tingerup (Holbæk Kommune)). Toxophilus (diskussion) 2. aug 2020, 21:01 (CEST)

Stednavneudvalget (http://www.stednavne.info/) er autoriseret til autorisere stavemåden af de danske stednavne. Ikke til at afgøre om stedet med navnet har relevans for Lademanns Leksikon, Den Store Danske eller Wikipedia. Lige som når Sprognævnet autoriserer stavemåden at 'gide'. Dette er ikke ensbetydende med at Sprognævnet forventer at Den Store Danske gider at skrive en artikel om ordet.
Så vidt kan tælle på Openstreetmap er der 14 bygninger. Hvor mange af disse der er udhuse, brændeskure, garager, udendørs lokummer og lader med og uden ladstjerner må nogen ud at foretage førstehåndsforskning omkring. Det bliver det helt store gennembrud for dansk geografisk forskning. --Madglad (diskussion) 2. aug 2020, 23:06 (CEST)
  • Slet i følge kriterierne: "Har emnet almen interesse? Det behøver langt fra at have interesse for alle, men hvis artiklen kun har interesse for ens nærmeste familie, eller for det kvarter man bor i, kan det næppe kaldes almen interesse." Det har vist kun interesse for de allermest lokale, som allerede kender de 14 bygninger bedre end Wikipedia, samt en principiel interesse fra enkelte af dawiki's ivrigste inklusionister. --Madglad (diskussion) 2. aug 2020, 23:14 (CEST)
  •  Kommentar I min oversigt over små byer, var der 18 indbyggere. Det er en 5-6 års gammel oversigt. --Steen Th (diskussion) 4. aug 2020, 09:06 (CEST)
  • Slet - Uden at afgøre om området er notabelt, for det tænker jeg at det godt kan være, mener jeg at artiklen på nuværende tidspunkt er uencyklopædisk, og kan slettes.--Kjeldjoh (diskussion) 6. aug 2020, 09:26 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 15. aug 2020, 09:44 (CEST)