Wikipedia:Sletningsforslag/Teknik, Miljø og Samfund (TekSam)

Teknik, Miljø og Samfund (TekSam) har stået med notabilitetsskabelon siden 2018. Lad os få det afklaret. Det er et studie på RUC, men normalt mindes jeg ikke, at vi har specifikke studieretninger på uddannelsesinstitutioner. Toxophilus (diskussion) 2. sep 2019, 12:15 (CEST)

  • Slet - Vi kan og skal ikke have artikler om studieretninger på de enkelte uddannelser. Toxophilus (diskussion) 2. sep 2019, 12:15 (CEST)
  • Slet - Artiklen er allerede forældet, da den beskriver, at studiet ikke eksisterer mere. Studieretninger ændres så ofte, at der ingen grund er til at have wikipedia-artikler om dem. Det må være op til de enkelte universiteters egne hjemmesider at give oplysninger om studieretninger. -- DenBlaaElg (diskussion) 2. sep 2019, 13:02 (CEST)
  • Slet - Som Elgen. Pugilist (diskussion) 2. sep 2019, 17:22 (CEST)
  • Slet - Jeg mener ikke at DK-wiki er nået til det detaljeringsniveau, at der skal være artikler om de enkelte studier på RUC, men det kunne sammenskrives med Institut for Mennesker og Teknologi.--Kjeldjoh (diskussion) 5. sep 2019, 11:28 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg mener tilsvarende at artiklen Virksomhedsstudier kan sammenskrives til Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv.--Kjeldjoh (diskussion) 5. sep 2019, 11:32 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. Ønskes oplysningen om den ikke længere eksisterende uddannelse skrevet ind i artiklen, kan dette ske, hvis det skønnes relevant. Dette bør dog nok ske i forbindelse med en mere generel beskrivelse af nuværende og tidligere uddannelser under Institut for mennesker og teknologi, således at informationen ikke blot kommer til at stå som et stykke fragmentarisk "forresten". --Pugilist (diskussion) 18. sep 2019, 08:20 (CEST)