Brugerdiskussion:Asathoor/Arkiv

Arkivet redigér

--Morten Barklund 3. nov 2005 kl. 18:06 (CET)

Og også velkommen fra mig: --Anjoe (Anders) 3. nov 2005 kl. 22:33 (CET)

Velkommen fra mig også - lige med en tilføjelse om at vi ikke signerer artikelindlæg, da de som regel bliver redigeret og viderebearbejdet af andre. til gengæld er det vigtigt at skrive lidt i beskrivelsesfeltet når man redigerer, og at underskrive i debatindlæg - alt sammen noget der vil lette arbejdet og overblikket for alle . Venlig hilsen og god skrivelyst . --Nico 5. nov 2005 kl. 09:49 (CET)

Tak for velkomsten, wicki er et spændende projekt. Jeg har først nu oprettet en slags profilside. Hvordan ophøjes et indlæg fra at være en artikelstump og til at være en egentlig artikel? --Asathoor 16. nov 2005 kl. 23:40 (CET)

Det er en skønssag, hvor grænsen går. En artikel, der umiddelbart har *for lidt*, vil gerne have artikelstump-skabelonen på. Nåja - hej og velkommen! --Palnatoke 17. nov 2005 kl. 00:17 (CET)

Rosenkreutzerne redigér

QA-markeringen af Rosenkreutzerne har jeg allerede i november begrundet på artiklens diskussionsside og henvist til denne, da jeg satte QA på. Hvor er det, at du mener, at jeg også burde have angivet en begrundelse? --Heelgrasper 17. apr 2006 kl. 21:19 (CEST)

Det er ikke en begrundelse jeg savner. Hvad er det konkret, du savner i forhold til designmanualen? Artiklen om Rosenkreutzerne er meget foreløbig -så hvis du har konkrete forslag til hvad der skal rettes, så skriv det endelig.

Tøm ikke din diskussionsside redigér

Hej Asathoor! Lad venligst være med at slette indholdet på din diskussionsside. Evt. kan du arkivere gamle diskussioner (læs mere her: Hjælp:Diskussionssider). --PhoenixV 25. nov 2007, 10:00 (CET)

 Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 25. nov 2007, 10:02 (CET)

tak - godt tip :-) --Asathoor (diskussion) 8. apr 2012, 09:09 (CEST)

Selvbiografier redigér

Hejsa. Vær venligst obs på at man ikke skriver om sig selv. . Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 2. apr 2012, 08:05 (CEST)

Hej Knud - tak for din omsorg for Wikipedias omdømme. Jeg har nu slettet de forbudte ord. Det må man vist heller ikke.

Sletningsforslag redigér

Hej Asathoor, jeg har flyttet/oprettet dit sletningsforslag (som var blevet fejloprettet under Wikipedia:Sletningsforslag/Svingpladens virkemåde (på en helikopter)) til den korrekte placering. Siden bør forresten ikke tømmes for indhold, lad sletningsdiskussionen finde sted først. Mvh, --Danmuz (diskussion) 5. apr 2012, 18:32 (CEST)

OK -så gendanner jeg siden. --Asathoor (diskussion) 8. apr 2012, 09:09 (CEST)

Unødvendigt, nogen har gendannet den. Godt - så lader vi diskussionen køre. --Asathoor (diskussion) 8. apr 2012, 09:11 (CEST)

Et par yderligere tips redigér

 Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
 Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 9. apr 2012, 17:48 (CEST)

Jeg vil gerne gentage det første af de to råd. Har du en specielt ustabil netforbindelse, så du er nødt til at gemme så tit, som du har gjort her i formiddag på Rosenkorsordenen A.M.O.R.C.? Ellers er det en fordel at samle flere ændringer og gemme én gang (eller nogle få). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. maj 2012, 13:09 (CEST)Svar

Tilbage til brugersiden for »Asathoor/Arkiv«.