Diskussion:Kontakt 2

Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Kontakt 2

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Kontakt 2 er version af samplerprogrammet Kontakt (software) Der er i alt 5 versioner af programmet i dag. Softwaren kan sagtens beskrives i moderartiklen, der behøver ikke at være en artikel for hver version. Det giver heller ikke mening at oprette en omdirigering fra Kontakt 2 til moderartiklen.

  •   Slet --IvarT (diskussion) 26. feb 2013, 19:40 (CET)
  •   Sammenskriv med Kontakt (software) - I princippet kan man vel godt skrive lidt i basisartiklen om de forskellige versioner. Det er dog uklart, om version 2, henh. 3 har noget nyt, der er værd at omtale. Hvis ikke, så:   Slet --Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. feb 2013, 16:13 (CET)
  •   Sammenskriv - enig med Arne (Amjaabc). Rmir2 (diskussion) 27. feb 2013, 18:12 (CET)
  •   Sammenskriv - Bør indskrives i moderartiklen og omdannes til redirect. Når vi nu er inde og pille i artiklen kan vi lige så godt lave det til en redirect. --Santac (diskussion) 5. mar 2013, 14:09 (CET)
  •   Sammenskriv til Kontakt (software) --Hilsen Søren1997 i   (Diskussion, Projekter) ☺ 24. mar 2013, 00:00 (CET)
  • Er sammenskrevet - der er godt ikke lavet en formel konklusion endnu, men jeg har taget glæderne på forskud på overført indholdet fra artiklen til Kontakt (software). Artiklen kan så ændres til en omdirigering. Byrial (diskussion) 5. apr 2013, 13:12 (CEST)
 Konklusion:
Byrial har allerede sammenskrivet, hvilket der også synes at være konsensus om. Det kan diskuteres, om der skal være omdirigering eller ej, men det skader ikke. Pugilist (diskussion) 16. apr 2013, 16:43 (CEST)

  Kommentar til konklusionen: Når der er lavet en sammenskrivning, bør der i princippet altid efterlades en omdirigering for at bevare historikken, så man kan se hvem der har bidraget med hvad til teksten. Byrial (diskussion) 16. apr 2013, 16:53 (CEST)

For så vidt ikke uenig, forudsat at der er reel tekst at skrive ind og at den sammenskrevne artikel er placeret i et nogenlunde logisk navnerum. Pugilist (diskussion) 16. apr 2013, 22:46 (CEST)
Tilbage til siden »Kontakt 2«.