VitaParken eller VitaPark? redigér

Der ser ikke ud til at være et officielt navn for parken, så vil det ikke være mest korrekt at kalde park og bygninger under et navn, nemlig VitaPark? Thielex (diskussion) 30. aug 2016, 13:24 (CEST)

Hjemmesiden kalder stedet "VitaPark Odder". Er der nogen grund at vi ikke skal gøre det samme? Mvh. Kartebolle (diskussion) 30. aug 2016, 13:38 (CEST)
Hej Thielex. Ja, Kartebolle. Der findes en officiel webside http://vitapark.odder.dk/ - den skriver VitaPark. Da det store P midt i navnet er i strid med retskrivningsreglerne, og da Wikipedias normer Wikipedia:Navngivning omtaler det som et markedsføringstrick som ikke følges af Wikipedia, er rette navn Vitapark. Uden efterfølgende (Odder), da der ikke er flertydighed. Hvis Odder skal med skal det være fordi det er en del af navnet og så uden paranteser. Omtalte webside bruger næsten ikke Odder, så man må vel opfatte det som en oplysning om placeringen og ikke en del af navnet. --Madglad (diskussion) 30. aug 2016, 13:45 (CEST)
Det lyder rimeligt. Der ser ud til at Odder Avis bruger "Vitapark" (f.eks. her). Århus Stiftstidende bruger mest VitaPark, men også Vitapark. Kartebolle (diskussion) 30. aug 2016, 14:13 (CEST)

Hej begge to

Kartebolle har ret.

Ang. store eller små bogstaver, så er det ikke en fast politik, Madglad, men en "standardopførsel, som mange bidragsydere anser for korrekt og benytter sig af. Selvom det kan være anbefalelsesværdig at følge den, så er det ikke en politik." Det afsnit, du henviser til, handler desuden om hele navne, udelukkende med store bogstaver, og det er der ikke tale om her. Jeg synes, at det vil være korrekt at bruge VitaPark's egen stavemåde.

Mvh Thielex Thielex (diskussion) 30. aug 2016, 14:21 (CEST)

Det er en norm, ja. I øvrigt er det i følge artiklen kommunen, der ejer parken, og dermed skal den følge retskrivningsreglerne. --Madglad (diskussion) 31. aug 2016, 12:08 (CEST)
 Konklusion:
Artiklen er nu flyttet til VitaPark jf. Wikipedia:Flytteforslag/VitaParken (Odder).
- Sarrus (db) d. 26. dec 2016, 20:10 (CET)

Flytteforslag: VitaParken (Odder)

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

VitaParken (Odder) er et sted Odder, bortset fra at navnet er forkert. Der er en hjemmeside for stedet som bruger navnet "VitaPark Odder" i logo og enkelte steder i teksten, samt ellers bare "VitaPark". Der er argumenteret på Diskussion:VitaParken (Odder) for at brugen af stort P midt i en ord er et markedsføringstrick som vi bør ignorere. Medier i området bruger både "Vitapark" og "VitaPark". Så der er to flytteforslag nedenfor man kan vælge imellem. Mvh. Kartebolle (diskussion) 31. aug 2016, 11:38 (CEST)

Flyt til Vitapark
Flyt til VitaPark
  •   Flyt – Officielt navn selvom det er en ukorrekt stavemåde. Mvh. Kartebolle (diskussion) 31. aug 2016, 11:38 (CEST)
  •   Flyt - Hvis det er det officielle, skal vi anderkende dette. mvh Tøndemageren (diskussion) 31. aug 2016, 11:43 (CEST)
  •   Flyt - Enig med Kartebolle og Tøndemageren. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 1. sep 2016, 00:37 (CEST)
  •   Flyt - Enig. Alle kommunens dokumenter om parken bruger VitaPark. Mvh Thielex (diskussion) 1. sep 2016, 18:18 (CEST)
 Konklusion:
Artiklen er nu flyttet til VitaPark.
- Sarrus (db) d. 26. dec 2016, 20:09 (CET)
Tilbage til siden »VitaPark«.