Wikipedia:Sletningsforslag/Børge Klingenberg

Børge Klingenberg var en dansk bokser. Bruger:Klingenberg85 har oprettet, og har angivet sig selv som mandens barnebarn, så der er tale om {{ætpå}}. Han var med i Holger Danske (modstandsgruppe), men det giver vel ikke notabilitet i sig selv. Der er ingen kilder i aritklen, og intet om, hvad han rent faktisk gjorde i modstandsgruppen. Han har vundet BT's Gyldne Handske, men prisen er ikke beskrevet her på wiki. Toxophilus (diskussion) 8. sep 2020, 06:47 (CEST)

  • Slet - Hans største merit i mine øjne er prisen fra BT, men det er ikke rigtig nok synes jeg. Desuden er hans virke er ikke ordentligt beskrevet. Det hjælper heller ikke, at det er barnebarnet, der gerne vil beskrive sin bedstefar. Toxophilus (diskussion) 8. sep 2020, 06:47 (CEST)
  • Slet - Selv med den meget lave barre for modstandsfolk er det vanskeligt at se, at han skulle komme over. Et enkelt lokalmesterskab i boksning som amatør er heller ikke nok. Vi er meget langt fra den detaljeringsgrad på amatørboksere. --Pugilist (diskussion) 8. sep 2020, 09:33 (CEST)
  •  Kommentar – Et københavnsmesterskab i boksning er mere betydende en et lokalmesterskab i en mindre by, og det har åbenbart medført stor omtale (i form af en pris) i B.T. Andre aviser har sikkert også dækket det, så med angivelse af kilder vil jeg ikke udelukke notabilitet. Men jeg bryder mig ikke om kildeløse artikler, så jeg støtter sletning hvis artiklen ikke forbedres. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 8. sep 2020, 10:39 (CEST)
  • Slet - Der er ikke noget der tyder på at han opfylder Wikipedia:Kriterier for biografier.--Kjeldjoh (diskussion) 13. sep 2020, 12:41 (CEST)
Konklusion:
Konsensus om sletning, og da der ikke er sket forbedring af artiklen tillige enighed. --Pugilist (diskussion) 16. sep 2020, 09:40 (CEST)