Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Fru Luxemburg! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Vrenak (diskussion) 25. jun 2016, 22:54 (CEST)

Hejsa, kilder indsættes ved hjælp af cite knappen, eller <ref>kilde her</ref>, istedet for at linke væk fra wikipedia i brødteksten, som man generelt ikke gør. Mvh. Vrenak (diskussion) 25. jun 2016, 22:54 (CEST)
Husk at kilderne indsættes i teksten v.h.a. cite knappen eller <ref></ref>, de indsættes ikke nede i bunden manuelt, og overskriften skal hedde "Noter" på wikipedia. Mvh. Vrenak (diskussion) 26. jun 2016, 00:03 (CEST)

Hej, ok - jeg prøver at finde ud af det. Men hvis man vil angive kilder/referencer til udgivne bøger, som ikke findes som links på internettet - kan man slet ikke bruge sådanne almindelige kilder som referencer på Wikipedia? Diskografien virker lidt forvirrende nu hvor du har tilføjet 'som en del af Klondyke' eftersom Klondyke ER Mikael K og ikke andre.

Det kan man godt, du udfylder bare mellemrummet mellem ref tags'ene (de indsættes efter de påstande de understøtter) ca. sådan som du skrev i bunden af artiklen. Hvis Mikael K alene er Klondyke, artikel tekst hvor der står han dannede mere end antyder at Klondyke er mere end én person, er der allerede en artikel jo og denne her bør istedet bare være en redirect til Klondyke (som jo evt. kan udvides yderligere). Husk at signere dine indlæg på diskussionssider ved at slutte af med at skrive ~~~~. Mvh. Vrenak (diskussion) 26. jun 2016, 00:16 (CEST)

Hej, ok - nu forstår jeg referenceteknikken, tror jeg. Undskyld, men jeg er lidt i tvivl om, hvad der menes helt præcist med en redirect? Efter min mening har det leksikalsk betydning, at der findes en artikel på begge eftersom Klondyke (bestående af Mikael K og skiftende musikere) er navnet på et band og at Mikael K er sangeren og sangskriveren der bl.a. har skrevet alle sangene under navnet Klondyke. For at artiklerne skal være så korrekte som muligt, så foreslår jeg, at Klondyke-siden redigeres og forkortes, således at en artikel om Mikael K kan udvides. Lyder det ok? Lige nu er det nemlig noget rod. Mvh. Fru Luxemburg

Hej, det er ikke meningen den ene skal afkortes, noget info må gerne stå begge steder, det gør ikke noget, men hvis Klondyke kun var Mikael K, skulle siden Mikael K automatisk viderestille til Klondyke, så der ikke er en selvstændig side (det hedder en redirect), men hvis Klondyke er et samarbejde mellem Mikael K er det to forskellige ting jo, og så er to artikler passende, og så giver diskografien også mening med "(som en del af Klondyke)". Klondyke artiklen bør så uddybe at der er tale om skiftende kunstnere, bortset fra MK, og notere hvem der er med til hvad. Giver det mening for dig nu? Mvh. Vrenak (diskussion) 26. jun 2016, 09:58 (CEST)