Diskussion:The Glimmers

Sletningsforslag: The Glimmers

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
 Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Endnu en DR. Dose substub. Gruppen findes ikke på andre wikier, dog har en.wiki en artikel om deres album DJ-Kicks: The Glimmers. På Discogs står der fem albums. De findes også på allmusic.

  •   Slet - Jeg er lidt i tvivl, men jeg synes ikke, at jeg kan ikke finde nok til at overbevise mig om notabiliteten. Der skal i hvert fald arbejdes kraftigt med artiklen, hvis den skal blive. Toxophilus (diskussion) 8. okt 2018, 14:56 (CEST)
  •   Slet - Ingen notabilitet. Elendig artikel. --AnetteM (diskussion) 8. okt 2018, 17:47 (CEST)
  •   Slet - David Fouquaert og Mo Becha har lavet musik og koncerter sammen siden 1987, læs bl.a. residentadvisor.net, men jeg mener ikke at de har opnået at være notable. --Kjeldjoh (diskussion) 12. okt 2018, 10:03 (CEST)
  •   Slet - Ingen notabilitet. Mekanisk oprettet substub. Rmir2 (diskussion) 24. okt 2018, 06:49 (CEST)
  •   Slet -Enig i alle ovenstående ærede brugeres vurderinger.--Ramloser (diskussion) 25. okt 2018, 23:43 (CEST)
  •   Konklusion Der er ingen der har talt imod sletning af artiklen. Der er ingen kildehenvisninger i artiklen der kunne give anledning til yderligere diskussion. Det album der er nævnt på den engelske Wikipedia (som ikke uden videre kan bruges som målestok da de har andre kriterier for nævneværdighed) ser ud til at være en del af en serie der fremhæver små kunstnere, og er altså nævnt som led i serien og ikke fordi gruppen er kendt. Artiklen slettes. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 31. okt 2018, 08:49 (CET)
Tilbage til siden »The Glimmers«.