Wikipedia:Sletningsforslag/Galerie Knud Grothe

Galerie Knud Grothe har stået med notabilitetsskabelon siden 2016. Lad os få afklaret notabiliteten. Google giver 25.500 resultater og ingen med indlysende nyhedsværdi. Toxophilus (diskussion) 4. jun 2019, 10:49 (CEST)

  • Slet - Der er for lidt omtale til, at jeg kan blive overbevist om notabilitet. Hvis andre kan finde noget, så lader jeg mig gerne overtale. Toxophilus (diskussion) 4. jun 2019, 10:49 (CEST)
  • Slet - Det adskiller sig vist ikke fra den store mængde af gallerier. --Jørgen (diskussion) 4. jun 2019, 10:59 (CEST)
  • Behold - Kendt galleri, der har udstillet en række fremtrædende danske kunstnere. Pugilist (diskussion) 4. jun 2019, 12:18 (CEST)
  • Slet - Der er intet i hverken artiklen eller kilderne, der fortæller hvorfor lige præcis dette galleri skulle være notabelt. DenBlaaElg (diskussion) 5. jun 2019, 09:42 (CEST)
  •  Kommentar @Pugilist: Vil du uddybe dine argumenter for behold? På baggrund af de søgeresultater, jeg får på google, virker det ikke til at være voldsomt kendt, og selvom kendte kunstnere har udstillet der, bliver det vel ikke notabelt af den grund? En restaurant bliver jo heller ikke notabel, bare fordi Robert De Niro og Al Pacino spiser der? Mvh. Toxophilus (diskussion) 5. jun 2019, 10:57 (CEST)
Sammenligningen med en restaurant holder ikke. Det er ikke spørgsmålet om, hvem der er kunder, men derimod, hvad der sælges. Det er ligegyldigt, hvem der spiser på Noma, men det er ikke ligegyldigt, hvad der er på menuen, hvis man skal bruge din sammenligning. Så det er efter min opfattelse særdeles relevant for vurderingen af et galleri, hvilke kunstnere, der er tilknyttet og hvilke kunstere, der har udstillet der. Det er heller ikke relevant, om der er en "nyhedsværdi". Jeg ved ikke, hvilke nyheder, der forventes at være forbundet med et galleri.
Galleriet har en næsten 50 år lang historie, og har som nævnt tilknyttet (og har haft tilknyttet) flere relevante danske kunstnere, bl.a. Jørgen Nash. --Pugilist (diskussion) 5. jun 2019, 11:07 (CEST)
Der står ikke et ord i artiklen om hvilke kunstnere der har været repræsenteret på Galleriet, og derved fremgår det ikke hvorfor artiklen evt. er notabel. Artiklen bør forbedres hvis den beholdes. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 5. jun 2019, 11:15 (CEST)
  • Slet – Det fremgår ikke af artiklen hvad der er specielt ved galleriet. Hvis artiklen forbedres, så det dokumenteres at galleriet er specielt, jeg vil sandsynligvis ændre mening til behold. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 5. jun 2019, 11:53 (CEST)
  • Slet - Jeg har ikke kunne vurdere om galleriet er notabelt, men som artiklen fremstår på nuværende tidspunkt virker den Uencyklopædisk.--Kjeldjoh (diskussion) 18. jun 2019, 15:09 (CEST)
Konklusion:
Stort flertal for sletning. Artiklen slettes. mvh Tøndemageren (diskussion) 1. jul 2019, 14:01 (CEST)