Wikipedia:Sletningsforslag/Tone Mygind Rostbøll

Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Tone Mygind Rostbøll har instrueret Min mosters historier og Min oldefars historier til DR Ramasjang, men derudover synes hendes virke begrænset. Hun er omtalt på dfi.

  • Slet - Hun har ikke medvirket i synderligt meget, så jeg mener ikke, at meritterne er i orden. Havde det været enhver anden branche en instruktør, så havde hun været slettet for længe siden. (en tømrer der har bygget to huse er jo ikke notabel eller en restauratør der har to restauranter). Toxophilus (diskussion) 2. okt 2018, 15:42 (CEST)
  • Slet - For lidt notabilitet til at der kan være en artikel om personen på Wikipedia. -AnetteM.
  •  Kommentar - Oprettet af en bruger, hvis bidrag indskrænker sig til den konkrete artikel, og som bedømt på brugernavnet formentlig er identisk med en person, som er tilknyttet den uddannelsesinstitution, hvor også biograferede har modtaget sin uddannelse. --Pugilist (diskussion) 2. okt 2018, 17:04 (CEST)
    •  Kommentar - Det taler jo ikke ligefrem for at beholde artiklen. Toxophilus (diskussion) 3. okt 2018, 10:32 (CEST)
  • Behold - Hun har skrevet manuskriptet til Lulu, som har vundet en Robert, skrevet/instrueret Min mosters historier der blev nomineret til en Robert, og skrevet/instrueret Min oldefars historier, som i år er blevet udgivet som bog. At hun har været med til at vinde en Robert, er jeg usikker på om er nok til pr. definition at være notable, men samlet set mener jeg at hun er tilstrækkelig notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 3. okt 2018, 10:56 (CEST)
  •  Formalia - Husk at gør brugeren der har oprettet siden (ClausMunch), opmærksom på sletningsforslaget. Også selv om det er flere år siden.--Kjeldjoh (diskussion) 3. okt 2018, 11:04 (CEST)
  •  Kommentar - Det er helt i orden med mig. Dog som note til (Pugilist) har jeg intet med filmskolen eller deslige at gøre. --ClausMunch (diskussion) 3. okt 2018, 14:32 (CEST)
@CLaus Munch: Jeg ved godt, at du ikke er tilknyttet filmskolen. Min bemærkning gik på, at jeg formoeder, at du er tilknyttet RUCs institut for kommunikation, der - så vidt jeg er orienteret - også i et vist omfang er bundet sammen med RUCs journalistuddannelse, som biograferede tilsyneladende har gennemført. --Pugilist (diskussion) 3. okt 2018, 17:55 (CEST)
@Pugilist: Omend det er meget lang tid siden jeg har været her inde, så vil jeg gerne lige nævne at du var dårligt informeret, da jeg _intet_ har med RUC at gøre ej heller filmskolen. Jeg er alm. filminteresseret dansker. --ClausMunch (diskussion) 17. feb 2021, 23:47 (CET)
  • Slet - Jeg har ikke kunnet finde noget, der godtgør notabilitet. --Pugilist (diskussion) 3. okt 2018, 17:55 (CEST) - Jeg var ikke opmærksom på den modtagne Robert for kortfilmen, og frafalder "slet". Jeg synes dog stadig den er på vippen, og er derfor Neutral. Pugilist (diskussion) 4. okt 2018, 08:42 (CEST)
 Kommentar - Når men pr. definition er notable når man har vundet en Robert, er man så notabel når man er manuskriptforfatter på en film der har vundet en Robert?--Kjeldjoh (diskussion) 4. okt 2018, 08:34 (CEST)
Jeg havde overset Robert'en. Tak for gravearbejdet. Jeg er lidt i tvivl, særlig når det er en mindre pris. Men det tæller da helt oplagt op. --Pugilist (diskussion) 4. okt 2018, 08:42 (CEST)
 Kommentar @Kjeldjoh: Nej det vil jeg ikke mene, at man automatisk er. Hvis en film vinder en Robert, så er det filmen, der er notabel. Hvis en skuespiller vinder en pris for en rolle, så er skuespilleren notabel, og hvis manuskriptet vinder en robert, så er forfatteren det også. Men vi kan ikke gøre alle personer notable, som har haft en finger med i spillet, på en film, som vinder en Robert. Toxophilus (diskussion) 4. okt 2018, 09:41 (CEST)
 Kommentar - Det giver mening, så jeg giver dig ret. Hun er ikke automatisk notabel. Men samlet set syntes jeg stadig at det er et lille behold.--Kjeldjoh (diskussion) 4. okt 2018, 09:47 (CEST)
Konklusion:
2 støtter slet. 1 støtter behold. 1 er neutral. Der er dermed ikke konsensus eller bred enighed om sletning, hvorfor artiklen bevares for nuværende. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 19. okt 2018, 19:06 (CEST)