Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, anonyme bruger! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler.

Dine bidrag bliver nu registreret under din IP-adresse. At oprette en brugerkonto har mange fordele: Du vil kunne uploade billeder og andre medier samt gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personlige. Efter fire dage får du mulighed for at redigere semibeskyttede sider. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.

Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-studium
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen --Inc (diskussion) 27. okt 2017, 21:43 (CEST)

Hej! Jeg så, at du har sat et fakta om CeramicSpeed i "Vidste du at..."-boksen. Jeg fjernede din redigering, fordi det lyder utroligt, at CeramicSpeed ligefrem har opfundet keramiske kuglelejer. Har du en troværdig og uafhængig kilde, der kan bekræfte det? Derudover er din artikel egentlig velskrevet, men man kunne alligevel fristes til at tro, at du har noget at gøre med CeramicSpeed. Er det tilfældet? --Inc (diskussion) 27. okt 2017, 21:43 (CEST) Nej. Kun fordi de skal være navnesponsor for Chris Ankers cykelhold fra næste år (offentliggjort den anden dag) og jeg er cykeltosse. Skrevet udfra de 3 kilder og deres hjemmeside hvor alt står. Var også nævnt på siden om kugleleje før jeg skrev. Den er god nok med deres keramiske lejre. :-) Hilsen Martin --212.27.18.43 27. okt 2017, 21:56 (CEST) - jeg er ikke teknisk nørd så ikke beskrevet tekniker. Men mange ryttere bruger deres udstyr og vundet mange OL og VM medaljer med det.

Der mangler kilder på påstanden om denne unikke opfindelse. Så derfor har jeg påsat skabeloner.--Ramloser (diskussion) 27. okt 2017, 22:01 (CEST)

Det står i kilderne.

Det eneste sted i verden hvor produktet bliver betvivlet er her, på grund at nogle yderst useriøse begrundelser. Helt i skoven og jeg opgiver og sletter det hele igen. Wikipedia i Danmark er hverken OL eller VM medaljer værdigt. Hilsen Martin--212.27.18.43 27. okt 2017, 22:09 (CEST)

Hvordan får jeg https://www.wikidata.org/wiki/Q42344987 slettet? Fjernet den fra siden. Hilsen Martin--212.27.18.43 27. okt 2017, 22:16 (CEST)

Det er et produkt som giver 2-4 mindre pulsslag i minuttet hvis det kommer på en super eliterytters cykel, og ikke bruges af “almene” ryttere. Det er et meget dyrt high-end produkt, hvor kunderne ikke bliver inspireret af Wikipedia. Ville bare gerne beskrive navnet og en smule historie når nu de

Nu synes jeg ikke, du skal lade det gå dig på, at andre brugere stiller spørgsmålstegn ved artiklen. Det er sådan Wikipedia holdes fri for fejl :) Jeg går i seng nu, men vil se nærmere på det senere. --Inc (diskussion) 28. okt 2017, 01:08 (CEST)
Jeg har brugt en times tid på sagen og fundet et par artikler, som jeg finder brugbare til belysning af virksomheden. Det er dog stadig bemærkelsesværdigt få omtaler, der findes i tidsskrifter mv. og bemærk at virksomheden ikke er af tilstrækkelig størrelse (ca. 100 ansatte) til at indfri notabilitetskravet på dette parameter, men giver den en chance pba. mulig innovation af et marked. Men vil fastholde, at tvivlen ikke er useriøs eller tvivlsom, så længe der kun findes ganske få tilgængelige uafhængige kilder. --Ramloser (diskussion) 29. okt 2017, 19:31 (CET)
Tak Ramloser! Tja, personligt ville jeg beholde den. Især når den ikke er oprettet som reklame. --Inc (diskussion) 29. okt 2017, 20:05 (CET)