Velkommen til den danske Wikipedia, 91.4.125.24! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
Savfisk (diskussion) 8. feb 2015, 15:35 (CET)

Vedr. Rungholt] redigér

Hej Wikipedia er et samarbejdsprojekt mellem et stort antal brugere og en evt. ueninghed bør løses på artiklens diskussionsside. Så kan flere brugere se hvad der er kritisk i artiklen. At du mener at der er fejl i artiklen betyder ikke at nye fejl skal accepteres. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 8. feb 2015, 15:41 (CET)

Jeg har aldrig talt om fejl i artiklen, jeg har bare henvist til, at I ikke kan slette den ene romanhenvisning uden at slette andre skønlitterære henvisninger. Endelig har jeg selv slettet Köster-Lösches "Die letzten Tage von Rungholt" (som Rmir2 satte ind i artiklen) ... --91.4.125.24 8. feb 2015, 16:10 (CET)

Tæt på redigér

Der er noget ved dine redigeringer som tyder på at du har et tæt forhold til skribenten eller udgiveren. Dette er imod wikipedias retningslinier og det kan du læser mere om, hvis du følger links i din velkomst. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 8. feb 2015, 15:49 (CET)

Dine formodninger holder ikke stik. Jeg har aldrig mødt forfatteren, jeg har heller ikke engang læst hendes bøger (endnu ikke). Det kan altså ikke være tale om et "tæt forhold", som du konstruerer her. Jeg har bare læst om hende og ville bidrage med en artikel. 'Det er vel ikke imod Wikipedias retningslinier..
Og med hensyn til litteraturhenvisningen i Rungholt-artikeln: Jeg gjorde jer bare opmærksom på, at I ikke kan slette den ene romanhenvisning uden at slette andre skønlitterære henvisninger...--91.4.125.24 8. feb 2015, 16:05 (CET)
Som jeg skriver ovenfor, så kan der godt være uhensigtmæssige eller endog fejlagtige oplysninger på wikipedia. Dette er desværre ikke praktisk muligt at fange, når man patruljerer den enkelte redigering. Jeg har ladet din sidste redigering stå, men det kan meget vel ske at brugeren der har indsat litteraturenhenvisning har en saglig grund til dette og derfor tilbagefører redigeringen og beskriver årsagen. Der lader til at du har erfaring med at redigere på wikipedia og jeg synes derfor du bør opretter en brugerkonto. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 8. feb 2015, 16:19 (CET)
Ja, men hvad er egentlig problemet med min sidste redegering?? Jeg har selv slettet Köster-Lösches "Die letzten Tage von Rungholt". Hvorfor skulle du ikke lade det stå? Enten Wikipedia accepterer skønlitterære henvisninger eller Wikipedia gør det ikke. Jeg har ingen problemer hverken med det ene eller det andet. Jeg gjorde jer bare opmærksom på, at I ikke kan slette den ene romanhenvisning uden at slette andre skønlitterære henvisninger (som ikke stammede fra mig). Men det er lidt over stregen at skrive noget om et tæt forhold mellem mig og forfatteren... - bare fordi jeg skrev noget om hende --91.4.125.24 8. feb 2015, 16:37 (CET)