Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, AilinParsa! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 5. jul 2013, 20:43 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 5. jul 2013, 20:43 (CEST)

Forhåndsvisning

redigér

Prøv at bruge funktionen Forhåndsvisning, som du også tidligere er blevet opfordret til. Du har omkring 70 redigeringer i den samme artikel på mindre end to døgn. Det skaber lidt støj i systemet, så prøv gerne at samle dine redigeringer i lidt større klumper. På forhånd tak. Pugilist (diskussion) 16. okt 2013, 10:15 (CEST)

Hej,

Et lille PS:

Jeg har nu kigget på dine mange redigeringer. Eksempler på sætninger er:

"Rå-veganerenes kost bestå af mindst 75% rå og friske frugt, grønsager, nødder og frøer. I det her tilfælde rå kunne defineres som vegansk mad der ikke er tilbredt med en temperatur over" og
"I den ikke industrialiseret samfund hvor sprøjtegift og kunstgødning ikke dominerer bondegårdene, grundig skyldning af frugt og grønsager er heller ikke nødvendig."

Der er herudover en lang række sproglige uklarheder i artiklen. Det er lidt sjovt, at læse om, at veganere spiser frøer. Det er helt ok, hvis du har svært ved sproget, men man kunne få den fornemmelse, at mange af fejlene er sjuskefejl. Det vil være en god idé, hvis du arbejder lidt med sproget, før du lægger dine redigeringer op. Pugilist (diskussion) 16. okt 2013, 10:39 (CEST)

Hej Pugilist Tak for dine bemærkninger. Jeg forstår dem og jeg vil prøve at tage hensyn til dem. PS: frø i en rå-veganers kost kunne f.eks. være kværnet hørfrø, tilføjet til en frugtsmoothie.

Hej AilinParsa, tak for respons.
Jeg tror gerne på, at veganere spiser frø, men frøer er noget andet :-) Pugilist (diskussion) 16. okt 2013, 10:54 (CEST)

Oh yeah, you are right, vegans do not eat frogs...jeg er ordblind, tosproget og mangler nudansk ordbogen på mit fedora system...jeg kunne godt bruge en hjælpende hånd til de sprolige fejl...jeg vil prøve at være mere opmærksom på det...

Helt Ok, jeg vil prøve at se om jeg får tid til at hjælpe lidt til. Pugilist (diskussion) 16. okt 2013, 11:16 (CEST)