Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Magister Danorum! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen PHE77

Velkommen redigér

Hej Sir Westlund. Tak for at bidrage til Wikipedia. Jeg har oprettet din diskussionsside, hvor andre bruger kan skrive til dig. Du er meget velkommen til selv at skrive lidt på din brugerside. Godt nytår. Mvh. PHE77 (diskussion) 2. jan 2020, 00:58 (CET)

Flot arbejde på din brugerside. Godt at se en ung mand med sunde interesser og gode evner til at anvende kode til infobokse mv. Hilsen PHE77 (diskussion) 2. jan 2020, 15:03 (CET)
Jeg takker ydmygt, og glæder mig til at komme igang med noget artikelarbejde! Măgistĕr Danorum (diskussion) 2. jan 2020, 15:08 (CET)
Hvis du skal bruge hjælp, så siger du bare til. Mvh. Toxophilus (diskussion) 2. jan 2020, 15:25 (CET)

Westfront1916 redigér

Jeg kan se, at du har oprettet en artikel om Westfront1916, som du ifølge din brugerside selv er tilknyttet. Uden i øvrigt at forholde mig til artiklens notabilitet, så vil jeg blot gøre opmærksom på, at det som udgangspunkt er problematisk at oprette/bidrage til artikler om emner, som man selv har personlig interesse i, hvorfor det frarådes. Se bl.a. Wikipedia:Politikker og normer. Vær også opmærksom på, om du har ophavsret til billedet, som er lagt op. Så vidt jeg kan se, er det hentet fra Westfronts hjemmeside, hvilket man ikke må. Hilsen PHE77 (diskussion) 3. jan 2020, 14:46 (CET)