Diskussion:Esben Just Trio

Jazz Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jazz, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jazz-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Skipper-Just-Frost

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En stubartikel af Dr. Dose. De har udgivet to studiealbums og GAFFA har en artikel om at de takker af efter 12 år og to albums. DR spiller deres sange engang imellem. Generelt virker det til, at de har forsøgt sig over en længere periode, men at det ikke rigtigt har slået an.

  • Slet Sammenskriv - Som forslagsstiller. Toxophilus (diskussion) 4. okt 2018, 13:25 (CEST)
  • Sammenskriv - Vi har en artikel om SP, Just og Frost, som iflg. Gaffa-linket var forgænger for denne gruppe. Det kunne give god mening at behandle de to konstellationer ét sted, og så er den anden et bedre udgangspunkt end Dr. Dose-stubben. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. okt 2018, 14:14 (CEST)
  • Sammenskriv - Alle tre musiker, Ole Skipper Mosgaard, Søren Frost og Esben Just Christensen, har været meget aktive. Men artiklen om dem som trio kan godt sammenskrives. --Kjeldjoh (diskussion) 4. okt 2018, 15:37 (CEST)
  • Sammenskriv eller Slet. -AnetteM (diskussion) 4. okt 2018, 20:10 (CEST)
  • Slet - Ingen overbevisende notabilitet. Mekanisk oprettet substub. Rmir2 (diskussion) 24. okt 2018, 07:02 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg har nu sammenskrevet de to artikler, og foreslår at vi lukker sletningsforslaget.--Kjeldjoh (diskussion) 17. jan 2019, 11:02 (CET)
  •  Kommentar - Enig. Godt arbejde. Toxophilus (diskussion) 17. jan 2019, 12:25 (CET)
Konklusion:
Der var ikke flertal for en sletning, men for en sammenskrivning. Den er nu gennemført.--Kjeldjoh (diskussion) 24. jan 2019, 11:17 (CET)

Sletningsforslag: Esben Just Trio

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Esben Just Trio er en dansk musikgruppe. Bruger: Gjensen har oprettet. Artiklen er nærmest indholdsløs udover at liste de tre medlemmer, der er ingen kilder og jeg kan ikke finde noget relevant på google. Toxophilus (diskussion) 8. sep 2020, 06:54 (CEST)

Konklusion:
Fuld enighed om manglende (selvstændig) notabilitet. Ændres til omdirigering. --|EPO| COM: 21. sep 2020, 17:44 (CEST)

Sammenskrivning redigér

Nu har jeg sammenskrevet artiklen om SP, Just og Frost og Skipper-Just-Frost til det nuværende navn Esben Just Trio. Det er ikke det samme band, men det er de samme fem personer der går igen.--Kjeldjoh (diskussion) 23. sep 2020, 09:12 (CEST)

Tilbage til siden »Esben Just Trio«.