Diskussion:Maria Arcel

Sletningsforslag: Maria Arcel

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
 Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Maria Arcel har haft notabilitetsskabelon siden oprettelsen i 2018. Lad os tage diskussionen. Der er masser af omtale i sladderbladene som her, her og her, hvilket kommer sig af, at hun er blevet gift med Pelle Peter Jensen. Har været statist i en film. Hun har været vært på P3. Toxophilus (diskussion) 10. jul 2019, 08:03 (CEST)

  •   Slet - Mængden af journalister er enorm, og omtalen af journlister som bliver skrevet om af andre journalister er nærmest lige så stor. Hende her mener jeg ikke er interessant nok til en artikel. Lader mig gerne overbevise om det modsatte. Toxophilus (diskussion) 10. jul 2019, 08:03 (CEST)
  •   Slet - En journalist som så mange andre. -Pugilist (diskussion) 10. jul 2019, 08:43 (CEST)
  •   Slet - I forhold til sin forlovede har hun opnået mindre og mener ikke, at hun endnu har opnået at være notabel. --Morten1997 (diskussion) 11. jul 2019, 10:04 (CEST)
 Konklusion:
Enighed om sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 18. jul 2019, 10:47 (CEST)
Tilbage til siden »Maria Arcel«.