Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Anonyme bruger!! Flag af det Forenede Kongeriget. Welcome message in English
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedia blev påbegyndt med den engelske udgave af Larry Sanger og Jimmy Wales den 15. januar 2001. Den danske udgave blev påbegyndt den 1. februar 2002 og indeholder lige nu 300.768 artikler. De tre bærende principper på Wikipedia, der tilsammen definerer dens niche på World Wide Web er:
  1. Den er, eller sigter på at blive, primært en encyklopædi.
  2. Den er en wiki, det vil sige den kan redigeres af hvem som helst.
  3. Den er med åbent indhold under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.

Vi så gerne at du Opretter en brugerkonto – den vil give dig nye funktioner, og bedre overblik, og gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personligt.

Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer kan siges at være baseret på 'Wikipedias fem søjler, der definerer Wikipedias karakter:
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssiderne.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Få hjælp
Har du et spørgsmål? Så stil det i Landsbybrønden eller i nybegynderforumet. Du kan også besøge os på vores hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man helst bør undgå
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Følg konventionerne & Notabilitet
Praktiske hjælpemidler for at starte en side.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
Respektér ophavsretten – kopiér aldrig noget direkte fra en hjemmeside, medmindre du har tilladelse til det (send tilladelsen til info-da@wikimedia.org).

Denne side, som du nu ser på din skærm, er en Diskussionsside som tilhører 87.49.221.64, stedet hvor du får beskeder fra andre Wikipedianere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Alle brugere har en diskussionsside. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med fire tilder. Det gøre man ved brug af: ~~~~. Et klik på signérknappen (se billedet) har den sammen effekt: dine indlæg bliver på denne måde automatisk signéret med dit IP-adresse og tidspunktet, hvor du afsluttede dit indlæg. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen, Palnatoke 4. apr 2010, 16:56 (CEST)

Om Enggaarden/Enggården

redigér

Hvis gården hedder Enggaarden, er det naturligvis det navn, den skal ligge under, og det var mit indtryk, at det var stavningen med aa, der blev foretrukket. --Palnatoke 4. apr 2010, 16:56 (CEST)

/ efter vores diskussion om hvorvidt det hedder Enggaarden eller Enggården, har jeg forsket i det, og med den seneste version som jeg har uploaded er det underbygget med kildehenvisning osv. at det autoriserede stednavn er Enggården: Hermed er det den endelige beslutning, at navnet er Enggården - uanset hvad vi har diskuteret frem og tilbage. Jeg synes, at du er uforskammet, når du uden videre fjerner en redigering som er velunderbygget med kildehenvisninger. Jeg har hermed - igen - rettet siden, og hvis du er uenig i det, bedes du skrive til mig, inden du retter yderligere. Godsejer 4. apr 2010, 17:15 (CEST)

Hvis du sørgede for at være logget ind, ville det være nemmere for alle (så ville du også kunne flytte artiklen i stedet for at "klippe/klistre"). Og nej - det er naturligvis ikke "den endelige beslutning" mere end at det kan ændres, hvis der er gode grunde til det. Ikke at jeg umiddelbart ser sådanne grunde, men det kunne jo ske.. --Palnatoke 4. apr 2010, 17:46 (CEST)

/hvor ville det være dejligt, hvis andre brugere (læs dig) også bidragede konstruktivt til nye brugere (læs mig) istedet for at lege politibetjente. Jeg har svært ved at forestille mig, at det var grundlæggerens mål, at brugerne af Wikipedia skulle være på nakken af hinanden, fremfor at bidrage konstruktivt og skabe dialog og forståelse. Det er trods alt i alles interesse, at udvikle Wikipedia og ikke at skræmme nye brugere/udviklere væk. Der er en slet skjult trussel i dit svar, som jeg ikke bryder mig om. Jeg vil opfordre dig til at bidrage positivt og konstruktivt fremadrettet Godsejer 4. apr 2010, 18:06 (CEST)

Tak - jeg går ud fra at det betyder at du har læst velkomsten og fulgt linkene.. Jeg har ingen mulighed for at vide at disse og disse bidrag skal ses under ét - det så umiddelbart ud til at Bruger:Godsejer var tilhænger af aa-stavningen og Bruger:87.49.221.64 var mere til å. --Palnatoke 4. apr 2010, 18:18 (CEST)