Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Hune Jacobsen! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Nico (diskussion) 8. okt 2021, 16:39 (CEST)

Sergei Sviatchenko redigér

Hej Hune. Du har i artiklen Sergei Sviatchenko skrevet at han har (eller måske havde?) russisk statsborgerskab. Da jeg finder det overraskende, vil jeg bede dig om også at anføre en pålidelig kilde til det. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 8. okt 2021, 22:16 (CEST)

Hej Kartebolle, tusind tak for henvendelsen. Jeg har slettet "russisk statsborgerskab", da det ganske rigtigt er en fejl. Af den russiske wiki fremgår det, at Sviatchenko i sin tid havde statsborgerskab i USSR, men det er selvfølgelig ikke længere tilfældet. Hune Jacobsen (diskussion) 9. okt 2021, 11:22 (CEST)

Sergei Sviatchenko Og neutralitet redigér

Jeg kommer desværre til at spørge:

Hvad er sin tilknytning til Sergei Sviatchenko?. Jeg finder det bekymrende at du udelukkende skriver positivt om ham, hans projekter og desuden samarbejder med ham.

Jeg kan se at han og andre personer, som har haft en relation til ham,har arbejdet på artiklen siden 2009.

Dette strider mod ganske mange regler og er med til at underminere Wikipedias troværdighed. Mvh KnudW (diskussion) 17. nov. 2021, 16:19 (CET)Svar

Hej Knud, tak for din venlige henvendelse. Jeg har ganske rigtigt redigeret på denne artikel over flere omgange og udelukkende for at gøre den så saglig som muligt. Det kan vel ikke være et argument for en wiki-artikel, at den absolut skal være negativ eller indeholde kritiske eller negative kommentarer - den skal være blot være objektiv.
Du er velkommen til at redigere i teksten, dér hvor du finder den "udelukkende positiv" eller særligt utroværdig. Det er ikke sådan, at jeg samarbejder med kunstneren, jeg har blot en ret stor viden om hans kunst, som jeg gerne vil formidle i en så sober og leksikalsk tone som muligt.
Bedste hilsen
hunejacobsen Hune Jacobsen (diskussion) 17. nov. 2021, 17:59 (CET)Svar
Jeg undrer mig bare over at du mente at der var grundlag for en separat artikel om “ Close Up And Private”. En ting er at være objektiv i relation til en artikels indhold, noget andet er at være objektiv i forhold til selve emnets relevans. En blog er meget sjælden notabel i videre kreds og jeg er bekymret for at det går hen og bliver en reklamesøjle.
Sergei har været involveret i sin egen artikel, artiklen om faderen, sønnen har skrevet om sig selv og Sergei og jeg syntes der danner sig et billede, som strider imod Wikipedias ånd. Mvh KnudW (diskussion) 18. nov. 2021, 09:39 (CET)Svar
Hej KnudW, jeg har nu gennemlæst og redigeret min artikel om Sergei Sviatchenko. Jeg har fjernet ethvert spor af egen vurdering og tilbage står udelukkende faktuelle data suppleret med fyldige kildehenvisninger. Hvis du kan finde sætninger eller afsnit, der ikke beror på fakta, må du meget gerne give mig besked. Den eneste forbindelse mellem min tekst og Sergei Sviatchenko er, at han rent praktisk har bidraget med billedmateriale, hvilket jeg har rettet henvendelse om for at gøre teksten mere indbydende.
Jeg håber, du kan anerkende artiklen, som den fremstår nu og dermed fjerne anmærkningen - ellers er jeg ærlig talt i tvivl om, hvad jeg skal.
Jeg er enig med dig vedrørende bloggen Close Up And Private. Det var en fejlvurdering fra min side, da jeg jo allerede kort kommer ind på den. Hune Jacobsen (diskussion) 18. nov. 2021, 09:53 (CET)Svar