Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, MNH! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 21. feb 2012, 14:13 (CET)


Hejsa. inden du får oprettet hele Fredericia HK, så stop lige og kig på f.eks. Anders_Petersen_(håndboldspiller). Der skal lidt mere kød på en artikel og der er nogle krav til udseendet. Du kan f.eks. tage udgangspunkt i den nævnte artikelMvh Knud Winckelmann 22. feb 2012, 10:47 (CET)

Et andet lille tip er at oprette dine artikler i en Sandkasse først, inden du opretter en masse små, der risikerer at blive slettet. --Rasmusbyg 22. feb 2012, 10:53 (CET)
Du er nødt til at stoppe med at oprette alle de små artikler og lytte til hvad Knud og jeg har sagt. --Rasmusbyg 22. feb 2012, 10:55 (CET)

[redigeringskonflikt

Lige en ting til: Overvej om det er relevant at i det hele taget at have en artikel om hver enkelt spiller. Nu kender jeg ikke det store til håndbold, men hvis jeg kigger på spillerne i Kategori:Håndboldspillere_fra_Danmark, så slår det mig at mange har landsholdserfaring eller andet større, som gør det relevant med en artikel.
Tager man udgangspunkt i kriterierne for biografier Wikipedia:Bio, så er det ikke sikkert at det er nok at medlemsskab af et serie 1 hold er tilstrækkeligt til en artikel, hvis det er det eneste.
Som sagt, jeg kender ikke noget til sporten, så det kan være at jeg tager fejl. Mvh Knud Winckelmann 22. feb 2012, 10:56 (CET)

Lidt flere tips redigér

 Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.
 Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Rasmusbyg 22. feb 2012, 12:56 (CET)