Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Weblars2! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen --Grey-Fox 30. dec 2011, 11:50 (CET)

tak for velkomst-pakken --Weblars2 30. dec 2011, 12:32 (CET)

Flere brugerkontoer redigér

Hej Weblars2. Jeg undre mig over hvorfor du har to brugerkonti. Ifølge Wikipedia:Brugerkonti og -navne har man som udgangspunkt kun en brugerkonto på Wikipedia. Dette gøres for at det er nemmere at se hvem der skriver hvad, men også for at det er nemmere at skrive til dig. Hvilken af dine to brugerdiskussioner skal jeg f.eks efterlade denne besked på. Håber du fortsætter det gode arbejde. --Fredelige (diskussion) 29. jun 2012, 14:38 (CEST)

Ja, det er lidt noget rod at have to brugerkonti. Jeg mener, at årsagen var at jeg ikke kunne logge ind på den engelske wiki. Måske havde jeg glemt koden. I hvert fald måtte jeg oprette en ny konto for at det ville lykkes. Jeg prøver mest at bruge weblars-kontoen, men er stadig nødt til at logge ind på den engelske wiki med weblars2. --Weblars2 (diskussion) 29. jun 2012, 21:21 (CEST)

Er det dig selv, der har oprettet kontoen på den engelske Wikipedia? Iflg. denne side har kontoen ingen redigeringer, så du kunne måske prøve at få kontoen eller evt. at byttet rundt på de to konti, ved at henvende dig på en:Wikipedia:Changing username.
- Sarrus (db) d. 29. jun 2012, 21:39 (CEST)
Ja, det er mig selv, men kan ikke få et nyt password, da der åbenbart ikke er nogen email-adresse tilknyttet. Tak for linket overnfor. Jeg har anmodet om at få omdøbt weblars2 til weblars på den engelske wiki.--Weblars2 (diskussion) 1. jul 2012, 09:04 (CEST)

Denne brugerkonto Weblars2 er nu lukket. (juli 2012) Weblars (diskussion) 24. jul 2012, 09:20 (CEST)