Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Majaoconnor! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pugilist (diskussion) 6. sep 2017, 12:05 (CEST)

Hej Majaoconnor,

Jeg går ud fra, at du er identisk med forfatteren til teksten, der er lagt op som Vedvarende Sorglidelse, Maja O'Connor. Vi er glade for bidrag til Wikipedia, herunder også bidrag, der beskriver fænomenet Vedvarende sorglidelse. Bemærk dog, at Wikipedia er en encyklopædi, hvorfor videnskabelige afhandlinger, artikler m.v. ikke er velegnede til at blive lagt op på Wikipedia. Du er derimod meget velkommen til at skrive et (kortere) "leksikonopslag", der på encyklopædisk vis beskriver hvad Vedvarende sorglidelse er.

Da Vedvarende sorglidelse ikke passer ind i Wikipedias format og rammer, tager jeg den ned igen og lægger den over i din sandkasse. Men du er meget velkommen til at lægge en ny version op. Har du spørgsmål, så bare skriv på min diskussionsside.

Prøv at kigge dig lidt omkring herinde, og se, hvorledes artikler normalt er opbygget, så får du en idé om, hvorledes en god artikel ser ud.

Og har du viden om andre emner inden for dit felt - eller andet som du gerne vil bidrage med - er du selvfølgelig velkommen.

Nedenfor er en skematisk oversigt med link til diverse emner om Wikipedia. God skrivelyst. --Pugilist (diskussion) 6. sep 2017, 12:05 (CEST)

Lille tilføjelse: afhandlings/artikel-stilen kan sagtens finde et sted i Wikimedia-universet. Hvis den er peer-reviewed og udgivet og samtidigt er under en gyldig licens kan den ligges op på Wikisource, det er der f.eks. gjort med denne artikel om biodiversitet. Alternativt kan den lægges op på Wikibooks. Det er super fedt at du som fagperson vil bidrage til Wikipedia og fri viden, tusind tak skal du have. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 6. sep 2017, 12:16 (CEST)
Jeg vil gerne henvise til Wikipedia:Stilmanual, hvor du kan finde de basale opsætninger for artikler. Håber du vil bruge det fremover.  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 5. apr 2018, 12:17 (CEST)

En hilsen og lidt info redigér

Kære Majaoconnor

Tusind tak for din interesse for Wikipedia og dit foreløbige arbejde med at lave en artikel om vedvarende sorglidelse.

Jeg har lige et par gode råd og derudover vil jeg henvise dig til Wikipedias guide, så din artikel kan blive endnu flottere.

 Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter artikler, eller redigerer i artikler, må du gerne tænke på stilmanualen.
 Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at wikificere dem. Det vil sige at du sætter relevante opslag i [[ og ]]. Sådan kan læseren også hurtigt slå op i andre relevante artikler.

Med venlig hilsen Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 5. apr 2018, 12:48 (CEST)

Kære Majaoconnor. Hvis du finder vejledningen til opsætning af artikler "vanskelig", hjælper jeg gerne med at formatere artiklen. Du kan blot skrive på min diskussionsside, om du er interesseret i dette. Mvh. Ramloser (diskussion) 5. apr 2018, 13:13 (CEST)