HEjsa og velkommen til. Når du oversætter artikler, så vær obs på at de kilder du tager med over, stadigt er gyldige og understøtter artiklerne. Ellers må du finde nogle nye. MvhKnudW (diskussion) 5. jan 2018, 21:30 (CET)

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Adgangnavn! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 5. jan 2018, 21:30 (CET)

Endometriose redigér

Vil du være sød, at holde dig up to date med forskningen, så vi kan få det nyeste ud til patienterne? Eller også lade dem, som holder sig helt oppe på beatet, om at skrive om endometriose. EndoWarrior (diskussion) 6. jan 2018, 01:03 (CET)

 Hej Adgangnavn. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Vrenak (diskussion) 7. jan 2018, 12:31 (CET)


Om brugerdiskussionssider redigér

Det er ikke i overensstemmelse med normerne på dansk wikipedia, at fjerne indlæg fra brugerdiskussionssider, derfor har jeg genindsat Vrenaks advarsel til dig! mvh Per (PerV) (diskussion) 7. jan 2018, 13:34 (CET)

Hej PerV Vreank lyver om mig. Hvad er det jeg har gjorde som er imod jeres regler. Forklare mig nu før jeg blev sur Adgangnavn (diskussion) 7. jan 2018, 14:33 (CET)

Blokeret (igen) redigér

 Du er blevet blokeret i et stykke tid på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


Udover, at det er ret tydeligt, hvem der gemmer sig bag profilen, så er det også særdeles problematisk, at du forsøger at optræde "normalt" ved at tilbageføre redigeringer fra tilfældige brugere. Ud over at du spilder vores tid, så skræmmer du også andre brugere væk. Jeg vælger "god tro", og har ikke blokeret dig uendeligt, men påregn, at det bliver uendeligt næste gang for denne konto. Sker der yderligere hærværk eller forsøg på omgåelse af den nuværende blokeirng af hovedkontoen, må du påregne, at at hovedkontoens blokering forlænges, alternativt, at der iværksætte en bandlysningsprocedure. --Pugilist (diskussion) 7. jan 2018, 17:11 (CET)

Tillad mig at undskylde for det, jeg sagde, gjorde Den dag i ugen . Min opførsel var ekstremt uhensigtsmæssig, umodne og manglede respekten for andre. Min opførsel var pinligt, men jeg lærte at ingen værdsat min dårlige opførsel. I fremtiden har jeg til hensigt at bremse mine tankeløse handlinger og lære at tilpasse min adfærd til miljø og situation. Jeg beklager igen for mine handlinger, og jeg håber, at vi kan sætte sagen bag os. Jeg glæder mig til at lærer fra, dig igen Hvis du har nogle tanker i dette, er du velkommen til at dele det med mig. Jeg skriver dette for at søge tilgivelse for min opførsel. og min handling var helt ubesværet for. Jeg er virkelig ked af det jeg gjorde. Jeg skulle have talt med dig først i stedet for at snakke grimt til jer. du vil ikke tro hvornår Jeg forstod, at dette kun skete på grund af en lille misforståelse, jeg følte mig meget skammelig. Jeg indså, at det var min fejl, at jeg ikke stolede på jer, og så gjorde jeg sagen lige værste ved at opføre mig som jeg gjorde. Jeg føler mig skyldig i hele sagen. Jeg forstår, at du ikke vil tale med mig. Jeg vil bare fortælle dig, at , jeg kan meget lide dig virkelig, og jeg er meget ked af mine handlinger. Jeg forsikrer dig om, at jeg aldrig vil gentage denne form for mishandling igen. Med venlige Hilsen David Ngoviet Adgangnavn (diskussion) 7. jan 2018, 18:12 (CET)

David. Gå væk. Bliv væk. At du bruger denne tåbelige copypasta er decideret fornærmende. Du tror tydeligvis vi er dumme. Jeg blokerer denne konto. KnudW (diskussion) 7. jan 2018, 21:20 (CET)

Tillad mig at undskylde for det, jeg sagde, gjorde Den dag i ugen . Min opførsel var ekstremt uhensigtsmæssig, umodne og manglede respekten for andre. Min opførsel var pinligt, men jeg lærte at ingen værdsat min dårlige opførsel. I fremtiden har jeg til hensigt at bremse mine tankeløse handlinger og lære at tilpasse min adfærd til miljø og situation. Jeg beklager igen for mine handlinger, og jeg håber, at vi kan sætte sagen bag os. Jeg glæder mig til at lærer fra, dig igen Hvis du har nogle tanker i dette, er du velkommen til at dele det med mig. Jeg skriver dette for at søge tilgivelse for min opførsel. og min handling var helt ubesværet for. Jeg er virkelig ked af det jeg gjorde. Jeg skulle have talt med dig først i stedet for at snakke grimt til jer. du vil ikke tro hvornår Jeg forstod, at dette kun skete på grund af en lille misforståelse, jeg følte mig meget skammelig. Jeg indså, at det var min fejl, at jeg ikke stolede på jer, og så gjorde jeg sagen lige værste ved at opføre mig som jeg gjorde. Jeg føler mig skyldig i hele sagen. Jeg forstår, at du ikke vil tale med mig. Jeg vil bare fortælle dig, at , jeg kan meget lide dig virkelig, og jeg er meget ked af mine handlinger. Jeg forsikrer dig om, at jeg aldrig vil gentage denne form for mishandling igen. Med venlige Hilsen David Ngoviet Adgangnavn (diskussion) 7. jan 2018, 19:29 (CET)